top of page

Oppdag revolusjonerende behandlinger med MonaLisa Touch på Fana Medisinske Senter

Oppdatert: 20. feb.


Mona Lisa Touch behandling på Fana Medisinske Senter

Fana Medisinske Senter står som et ledende navn innen innovativ medisinsk behandling, og nå introduserer de MonaLisa Touch - en av de mest avanserte behandlingene for kvinnehelse tilgjengelig i dag. Den revolusjonerende laserbehandlingen tilbyr håp og lindring for kvinner som lider av vaginal atrofi og relaterte problemer, og den utføres med ekspertise og omsorg av gynekolog Axel Muhlan.


Forståelse av MonaLisa Touch

MonaLisa Touch er skånsom laserbehandling som er designet spesielt for å behandle symptomer på blant annet vaginal atrofi – tørre slimhinner hos kvinner i alle aldre.

Tørre slimhinner i underlivet er en tilstand som vanligvis oppstår som et resultat av reduserte østrogennivåer, enten på grunn av overgangsalder eller for eksempel hos pasienter som har gjennomgått behandling for brystkreft. Symptomer på dette kan være tørrhet, kløe, sårhet og smerter under samleie.

MonaLisa Touch er en spesialisert CO2-laser som stimulerer kollagenproduksjonen og forbedrer blodsirkulasjonen i det vaginale vevet. Dette kan bidra til å gjenopprette elastisiteten og fuktigheten i skjeden, lindre ubehag og smerter samt forbedre samlivet.


Mona Lisa Touch reklameplakat

Axel Muhlan: Ekspertisen bak Behandlingen

Dr. Axel Muhlan, spesialist innen gynekologi siden 2005 og med over 10 års erfaring med MonaLisa Touch behandling i Norge.

Axel Muhlan er en anerkjent og respektert gynekolog ved Fana Medisinske senter som har bred erfaring ved bruk av MonaLisa laser hos pasienter som opplever problemer med blant annet tørrhet og sårhet i underlivet.


Dr. Muhlan er kjent for sin empati, tålmodighet og forståelse. Han legger vekt på betydningen av å skape en trygg og komfortabel atmosfære for sine pasienter, samt viktigheten av å ta seg tid til å lytte og å forstå pasientens behov og bekymringer for å kunne tilby best mulig omsorg og behandling.For Axel Muhlan og oss ved Fana Medisinske senter er det viktig at du som pasient føler deg ivaretatt gjennom hele behandlingsprosessen
Tre gode råd til deg som vurderer behandling med MonaLisa Touch


1: Ta deg tid til å utforske dine alternativer. Ikke nøl med å utforske ulike behandlingsalternativer og diskuter dem med din vår gynekolog eller annet helsepersonell. Det er viktig å finne den løsningen som passer best for dine individuelle behov og ønsker.


2: Vær åpen og ærlig. Vær åpen og ærlig med legen din om dine symptomer og bekymringer. Jo mer informasjon vi har, desto bedre kan vi tilpasse behandlingen til dine spesifikke behov.


3: Ha realistiske forventinger. Ha realistiske forventninger til hva behandlingen kan oppnå. MonaLisa Touch kan være svært effektivt for mange kvinner, men det er viktig å forstå at resultatene kan variere fra person til person.

Ta det første skrittet mot en bedre livskvalitet i dag ved å kontakte Fana Medisinske Senter for en konsultasjon og veiledning for å forbedre dine plager

Ta det første skrittet mot en bedre livskvalitet i dag ved å kontakte Fana Medisinske Senter for en konsultasjon og veiledning for å forbedre dine plager


Axel Mühlan, spesialist i gynekologi og fødselssykdommer.

 

Gynekolog Axel Muhlan

Axel er utdannet lege ved universitet i Jena, Tyskland i 1996, og ble ferdig spesialist i 2005. Han har siden 2005 jobbet som overlege ved Sørlandet sykehus.

 

Axel jobber med alle problemstillinger innenfor gynekologi , og har i tillegg spesialisert seg på inkontinens-/bekkenbunnskirurgi og estetisk gynekologi .

Han har siden mars 2015 samarbeidet med flere privatklinikker for gynekologiske konsultasjoner, estetisk gynekologiske operasjoner og laserbehandling.

 

Han er medlem i NGF( Norsk Gynekologisk Forening ), IUGA ( International UroGynecological Association) og ESAG ( European Society for Asthetic Gynecology.
48 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page