"MUMMY MAKEOVER" MED FULL BODYLIFT


Hvis du er en mor vet du at å bære frem et barn vil gi kroppen forandringer som ikke lar seg reversere med knallhard trening eller strenge dietter. Uansett hvor lenge siden du fødte barnet eller hvor hardt du har trent vil ikke magen trekke seg tilbake slik den var før svangerskapet.


Ikke klandre deg selv!


I løp etter et svangerskap skjer det mange forandringer med kroppen din. Den største er kanskje den raskt voksende magen. Samtidig er det store hormonelle endringer i kroppen som tillater at hudvevet kan strekkes. Noen av disse forandringen er ikke reversible, som for eksempel at brystene blir strukket og mister spenst og volum etter fødsel og amming.

Dette er naturlige forandringer de fleste av oss opplever og spesielt i moderne tid når vi blir flere eldre førstegangsfødende. Når muskler og hud har blitt strukket er det svært få som automatisk vil bli seende ut som før. Mange har også etablert mer fett rundt midjen, på flankene og på ryggen. Kanskje rumpe og lår også har fått et heng. Noen er også svært disponert til å få strekkmerker som er umulig å få bort uten kirurgi.


En "Mummy Makeover" er et moderne internasjonalt begrep som egentlig betyr en kombinasjon av flere kosmetiske plastikkirurgiske inngrep som effektivt og permanent hjelper deg til å få tilbake kroppen du hadde før svangerskapet. En typisk "Mummy Makeover" er en bukplastikk, brystkirurgi og fettsuging. Men vi vil trekke frem et spesielt effektivt tilbud som gir en dramatisk og permanent endring av figur. Full Bodylift!  


Tenk deg at du våkner etter operasjonen i trygge omgivelser med høyt kvalifiserte sykepleiere og leger i umiddelbar nærhet. Vår kirurg som er en av svært få i Norge som utfører reell Bodylift har nettopp fjernet løs hud og underhudsfett sirkulært rundt hele kroppen fra rygg til mage. Fettdepotene fra flankene er borte etter fettsuging og hoftene er plutselig kommet bedre frem. Du vil oppleve et rumpeløft, oppstramming av mage og underliv samt lår både bakside, utside, innside og fremme. Dette er det inngrepet vi kan tilby i en seanse som gir den mest dramatiske effekten.


Er jeg en god kandidat for Bodylift operasjon?

Etter at du har kjempet hardt for å få tilbake den figuren du hadde og var så stolt over,  føler du at kroppen din fremdeles har mye løs og skjemmende hud. En full Bodylift som kun etterlater et smalt arr under trusekanten kan dramatisk forandre din figur totalt. Dette inngrepet gir virkelig resultat!


Hva kan en full Bodylift gjøre for meg?

En Bodylift vil vise en meget tydelig endring av din figur siden løs hud er fjernet og eventuelle fettdepoter er fjernet ved fettsuging. Det er mulig du må ut å kjøpe nye klær eller ta frem din gamle fra før svangerskapet, for de fleste går ned en størrelse eller to. Du vil få et arr under trusekanten, men det vil bli mer og mer diffust og  bleket etter 1 år. Du vil få en umiddelbar, effektiv og permanent figurendring i trygge omgivelser utført av en av de mest ettertraktede plastikkirurger i Norge.

373 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle