Pasienthistorier

 • Hei igjen. Ble behandlet hos dere i går. Må bare si at jeg er utrolig fornøyd. Utrolig bra service og mottakelse. Veldig trygt og en samlet sett fin opplevelse. Selve inngrepet gikk bra for seg og jeg har knapt smerter eller bivirkninger av noe slag i dag. Veldig proffe greier.

 • Mail til Fana Medisinske Senter:

  Hei,
  Ville bare si tusen takk for at dere passet så godt på meg i dag. Litt latter mens jeg fikk bedøvelse gjorde godt for nervøsiteten. Sykepleieren var utrolig hyggelig og omsorgsfull (tiltross for min mistanke om at jeg pratet hull i hodet på henne, beklager det.)
  Nå gleder jeg meg til å fjerne gipsen om en uke. Jeg føler meg veldig bra! Stor tommel opp for dere :)

 • SMS til Rosenberg: Hei Dr Roseneberg. Vil bare si at jeg er superfornøyd med resultatet etter behandlingen i dag. De små dråpene gjorde virkelig en stor forskjell! Tusen takk

 • Mail til Rosenberg

  Det er nå ca to og et halvt år siden siste av totalt 4 inngrep du utførte på meg. En bukplastikk med korrigering og 3 bryst operasjoner.Er evig takknemmelig for den fantastiske jobben du gjorde. Du er intet mindre enn en kunstner!!

  Har fortsatt å jobbe med min fysikk etter operasjonene, og tenkte det kunne vere kjekt for deg å se resultatet av dette. Takk for at du gav meg muligheten til å realisere drømmene mine!

 • Det er nå ca to og et halvt år siden siste av totalt 4 inngrep du utførte på meg. En bukplastikk med korrigering og 3 bryst operasjoner.

   

  Er evig takknemmelig for den fantastiske jobben du gjorde. Du er intet mindre enn en kunstner!!

   

  Har fortsatt å jobbe med min fysikk etter operasjonene, og tenkte det kunne vere kjekt for deg å se resultatet av dette. Takk for at du gav meg muligheten til å realisere drømmene mine!

 • Mail til Rosenberg: ”Ville bare nevne at du har gjort en fantastisk jobb. Brystene er estetisk sett veldig fint proposjonert, og slik jeg nå kan se det, veldig riktig størrelse til min kropp. Skal ikke nøle med å anbefale deg til venner og bekjente.”

 • "...Operert bukplastikk ved Fana Medisinske Senter i juni. Fikk fjernet 800 gr hud, 300gr fett, utført museløft og sying av magemuskler. Jeg er kjempefornøyd! Jeg følte meg trygg både før og etter operasjonen. Er nå bare 6 uker post operativ, så enda kan mye sikkert skje, men frem til nå er det bare flott. Ikke minst oppfølgingen. Selv om de har lukket nå pga. ferie kan jeg ta kontakt natt som dag som helg hvis det skulle være noe jeg lurer på eller som plager meg! Hurra hurra hurra!!!!!!!"

 • "... Er operert ved fana medisinske senter, og har ikke annet enn skryt å komme med. Det gjelder personalet, resultat og oppfølging. Jeg hadde en såpass omfattende OP som brystløft via brystvorten + anatomiske silikoninnlegg med 325CC. Han løftet også brystvortene mine 3 cm.Helt fantastisk hva de kan få til, fra 2 tomme lommer til flotte pupper Jeg betalte 55 500 kr og det verdt hver eneste krone.

 • "...Puppeoperert på Fana Medisinske Senter i oktober. Oppfølginger er kjempebra der ja. Jeg fikk mobilnr til kirurgen og kunne ringe når som helst hvis det var noe. Jeg fikk til og med SMS der det stod at han hadde fakset resept til meg og klar til henting, ble imponert jeg!"

 • "...Var i dag til ny konsultasjon hos kirurgen ved Privathospitalet Fana Medisinske Senter . Han var så søt og tok seg god tid. Tror jeg var en hel klokketime til konsultasjon. Fikk se mange bilder og forklart nøye alle evt bivirkninger. Han var veldig realistisk- og det er jo bra."

 • "...Er operert på Fana Medisinske Senter med full bukplastikk med liposkulptur i april og er superfornøyd Kirurgen syr på ein spesiell måte for å unngå såkalt "eselører" (overskuddshud som kan komme i enden av hver side av arret) i tillegg syr han navlen inni så arret blir usynlig og du får veldig fin navle!. Han er litt dyr, men bedre og betale ekstra for eit finare resultat Storfornøgd:)))"

 • "...Jeg har hatt brystforstørrelse hos Privathospitalet Fana medisinske senter, og er fornøyd med jobben, personalet og oppfølging. Kirurgen er en kjernekar og virkelig flink, hadde følt meg i gode hender der . Jeg har 2 venninner som også var operert der i fjor høst, de ble også superfine!"

 • " ...Jeg vil bare skryte litt av dr Rosenberg ved Fana Medisinske Senter. Jeg fikk operert inn brystproteser i sommer, og har fått vilt mange komplimenter og kommentarer. Kjæresten min elsker dem! Rosenberg er hyggelig og proff og jeg anbefaler han på det sterkeste"

 • Spørsmål fra ”usikker”: "Noen som kan anbefale en klinikk? Hørt at det er "mange" er fornøyd med Privathospitalet Fana Medisinske Senter. Men de er jo dyrere enn de andre? Er de virkelig mye flinkere andre kirurger? Er jo selvsagt villig til å betale for et perfekt resultat...." Svar fra brystoperert på Privathospitalet Fana Medisinske Senter: "Jeg kan ikke annet enn å skryte hemningsløst altså. Jeg hadde fryktelige kompliserte bryst. De var bittesmå og fryktelig med heng. Så brystvortene mine lå helt mot ribbeina (så og si ingen hud på undersiden) nesten mannebryst. De er litt dyr ja, men jeg angrer ikke et sekund at jeg betalte mye. Verdt hver krone."

 • "Endelig ferdig med min bukplastikk! Ble operert tirsdag på Fana Medisinske Senter i Bergen, Fikk se maven to dager etterpå, og den så helt flott ut ! Gleder meg til hevelsen går ned. Blødd masse i dren, men skal fjerne dem i morgen. Har da hatt dem i over 5 dager. Jeg fikk fantastisk oppfølging på klinikken. De hadde til og med varmet opp sokkene og teppet jeg skulle ha under operasjonen ! Spiser svisker og grovt brød da smertestillende piller kan gi hard mage. Måtte betale dette selv, men etter å ha sett andre venninner og bilder av hva det offentlige har å bidra med, så skal jeg prise meg lykkelig for mitt valg. Hurra hurra. ENDELIG FERDIG !"

 • "Eg er fra Bergen og fikk ett blank avslag på bukplastikk på sykehuset som har avtale om å få dekket offentlige operasjoner. Jeg ble behandlet som en dritt for å si det sånn, men jeg ga ikke opp og kontaktet Fana Medisinske Senter. Der må jeg betale operasjonen selv. Nå gleder jeg meg til operasjon i neste uke!"

 • "Jeg ringte Fana Medisinske Senter fredag, ang bukplastikk versus fettsuging. Var hos kirurgen i dag, og han viste meg hva jeg burde gjøre. Det var litt høye priser, og jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre når jeg ikke fikk det dekket av det offentlige. Ble så fortvilet at jeg ringte samboeren min og han hjalp meg.. Det er jo ikke bare å hoste opp rundt 50.000 til operasjon. Hele mitt liv har jeg vært misfornøyd med magen min, og spesielt nå etter 3 svangerskap på 6 år, de to siste med 14,5 måneders mellomrom. Magen hadde veldig mye overskudd av hud og fett. Ideelt sett burde jeg tatt hele veien rundt, men det kostet langt mer. Det blir lite aktuelt for min del.. Samboeren min ringte banken idag to timer etter konsultasjon, og jeg skulle få lån på 60.000 kroner.. Så ringte jeg igjen til senteret, og fikk operasjon klokken halv åtte torsdags morgen.. Gruer og gleder meg..."

 • Jeg fikk heller ikke dekket bukplastikk av det offentlige. Jeg fikk min nye mave i Bergen ved Privathospitalet Fana medisinske senter . De legger snittet slik at det nesten ikke syns. De er nok litt dyr, men jeg fikk det jeg betalte for og mere til. Lå 4 timer på bordet!! Måtte sy masse magemusklatur også. Angrer ikke et øyeblikk. Jeg ofrer gjerne noe ekstra penger og noen uker og får ny mave for resten av livet ! Men jeg anbefaler at man velger kirurg med omhu ! På forum på internett finnes det en god del som er veldig triste pga. dårlig resultat. Håper at andre også greier styre unna dem ! Det er bare 3 ting som er viktig når det gjelder plastisk kirurgi: Erfaring, Erfaring og Erfaring. Og husk: vi får det vi betaler for!"

 • "Jeg ble operert ved Fana Medisinske Senter med øvre øyelokksplastikk for to uker siden av dr Rosenberg. Jeg hadde noen spørsmål etter operasjone, og det føltes veldig trygt at han sa at jeg kunne få tak i ham på telefonen når som helst hele døgnet. Operasjonen gikk forresten bra, og jeg er veldig fornøyd med resultatet." "Jeg har vært 3 steder i Bergen på konsultasjon. Følte meg tryggest ved Fana Medisinske Senter.

 • "Jeg ble også operert bukplastikk i mai av dr. Bugge. Valgte han pga måten han syr navlen på. Den er blitt veldig fin og naturlig!! Det betyr mye for meg. Jeg fikk et snitt som ikke går over maven, men legger seg under trusekanten. Finnes ikke ”eselører heller” på sidene slik jeg har sett andre har fått!. Kjempefornøyd!"

 • "Jeg var i alt 3 steder i Bergen for vurdering - men valgte Bugge pga navlen. Hvis man tenker at navlen er en munn - så var min ”sur”... Jeg valgte å ta full bukplastikk - og fettsuget på flankene - Det ble ikke fettsugd bak - for der sa Bugge det ikke var noe fett å hente. Jeg er storfornøyd med resultatet."

 • Jeg ble operert med brystforstørrelse ved Privathospitalet Fana medisinske senter i juni og er veldig fornøyd, Kirurgen var sympatisk og veldig profesjonell. De har nok noe mindre annonser enn de andre, men jeg blir i alle fall litt skeptisk når andre sentra og leger er så aggressive i markedsføringen, da tenker jeg: hmm..har de for få pasienter eller?"'

 • "... Jeg opererte meg der også 16 oktober la jeg meg under kniven. Er veldig fornøyd. Dr Rosenberg opererte meg, knall mann!! og ikke minst veldig dyktig i sitt felt"

 • "Legen min fikk se resultatet etter min bukplastikk og det har de også på helseutstyrbutikken i Bergen sentrum. De var IMPONERT ! Legen min sa at dette var KUNST ! Arret kommer til å bli nesten usynlig tror jeg"

 • "Om du først har tatt valget om å legge deg under kniven vil jeg gi følgende råd: Skaff deg masse informasjon. Ikke bare ring første og beste klinikk eller velg en klinikk bare fordi de er billigst! Det er nok en grunn til at klinikken utfører operasjonen til en billigere penge. Bare her burde det gå opp en varsel lampe hos de fleste. Vit hva du driver med. Spør masse spørsmål. Finn en kirurg du føler deg trygg på og som du vet har levert bra resultater til andre før deg. Tenk deg godt om og aldri ta forhastede besluttninger. Om du gjør det motsatte av dette vil du sikkert ende opp med et dårlig resultat og angre deg bittert. Her kommer som oftest de fleste klager fra.

  Når det kommer til meg selv har jeg vært veldig heldig og har aldri angret på besluttningen min men jeg var smart. Jeg undersøkte i det vide og brede og fant den aller beste kirurgen i Norge før jeg bokket min operasjon. Etter første møte med kirurgen ved Fana Medisinske Senter i Bergen følte jeg meg enda tryggere på at jeg hadde gjort riktig valg og resultatet ble fantastiskt.

  Kirurgen veiledet meg også hele tiden i riktig rettning i form av å fortelle meg hvor viktig det var å finne en størrelse som passet kroppen min, og ikke overdrive slik mange gjør. Av flere jenter jeg har pratet med, har ingen hatt en kirurg som har presisert dette. De sier nesten bare, jo større jo bedre. Det er stor forskjell på kirurger, også stor forskjell på resultat.

  Som jeg sier har jeg vært veldig heldig. Jeg har ikke hatt noe plager etter operasjonen og brystene er som mine egne, ikke harde men naturlige. Desverre kan jeg ikke si at dette vil vare for evig. Jeg har vært heldig til nå men alt kan forandre seg. Der finnes komplikasjoner som kan forekomme mange år etter vellykket operasjon. Man kan få innkappsling, protesen kan spekke eller bli ødelagt ved ulykke, mye kan skje. Enda en større grunn til å ikke gjøre dette om det ikke er høyst nødvendig. Jeg har aldri angret på avgjørelsen min og dette er fordi den var nøye planlagt og gjennomtenkt, men som jeg sier, ting kan forandre seg. Man vet aldri."