Bukplastikk med pent resultat

 

Flere klinikker i Norge tilbyr bukplastikk i sitt operasjonsprogram. Når du først har bestemt deg for å gå for fjerne løs hud fra magen ved hjelp av bukplastikk er det ikke enkelt å velge hvem som skal gjøre det.

 

Det blir viktig for deg å samle informasjon om hvor det er trygt å la seg operere. Bukplastikk er et stort inngrep som gjøres i full narkose og dermed kreves det godkjenninger og autorisasjoner hos klinikken og dens personalgruppe.

Du er garantert opptatt av at resultatet skal bli pent. Det er vi også!

 

 

Du er vår viktigste reklame og derfor ønsker vi like mye som deg at du skal bli mer enn fornøyd etter din bukplastikk.

 

Vi vet at du etter en bukplastikk vil ha flatere mage med stram hud og arr som knapt er synlig og ikke for høye på hoftekammen. Vi syr sår med søm som gir minimal sjanse for ”eselører”. Vi syr magemuskulatur ved bukplastikk hvis det er behov for det.  

 

Søk etter erfaringer på internett og snakk med andre om oss. Vi har et godt renomè og våre kirurger er genuint opptatt av estetikk.

For at din bukplastikk skal bli optimal er en god konsultasjon og samtale med kirurgen viktig. Han er avhengig av at du forteller hvordan du ser for deg resultatet og han gir deg ærlig informasjon om inngrepet.  Gå bokstavelig talt etter magefølelsen når du skal velge din kirurg som skal utføre din bukplastikk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

comments powered by Disqus