Fine silikonpupper

silikonpupper

Norske kvinner ønsker seg oftest silikonpupper som ser naturlig og fine ut, mens man internasjonalt ser at mange fremdeles ønsker seg typiske runde silikonpupper.

Med denne trenden er det nå enda mer stuerent å ha et ønske om plastikkirurgi. Vi vil gjerne ikke se ut som vi har operert silikonpupper, men likevel ha fyldige, symmetriske og pene bryst.

Brystfortørring er utvilsomt et av de vanligste inngrepene i Norge og ved Privathospitalet har vi lang erfaring med inngrepet.

 

Vi møter daglig kroppsbevisste kvinner som ikke lenger vil ha de typiske ”glamourmodell puppene”. Det er kvinner som ønsker mer fylde etter amming, brystforstørring eller symmetri. De individuelle ønskene diskuteres nøye sammen med plastikkirurg som vil komme med realistisk råd og veiledning.

For naturlige silikonpupper bruker vi som regel dråpeformede og anatomiske silikonproteser for mer tyngde i nedre del av brystet enn på oversiden. Dråpeformen gir et volum som gjør at brystvorten peker litt oppover.

Årsaken til den nye trenden kan være at det naturlige brystet er foretrukket av både menn og kvinner.

Fremdeles kommer kvinner som ønsker silikonpupper av rund type der silikonprotesen gir volum oppover også. Formen på silikonpupper vil avhenge av hvordan kvinnen så ut i utgangspunktet og om hun velger at protesen plasseres over eller under brystmuskulaturen.

De aller fleste vil få pene, naturlige bryst med normal mykhet etter en brystforstørring.

Ved Privathospitalet tar vi alle ønsker alvorlig og sammen finner vi den formen og størrelsen du lenge har ønsket deg.

comments powered by Disqus