Informasjon vedrørende koronaviruset

Privathospitalet  følger nasjonale råd og føringer og er i kontinuerlig dialog med Helse Vest og Haukeland Universitetssykehus om vår operative virksomhet. Vi utfører fremdeles medisinsk behandling og holder åpent for våre pasienter. Dersom det tilkommer endringer i driften vil vi informere alle våre pasienter så snart som mulig.

I forbindelse med koronautbruddet har vi iverksatt betydelige tiltak for å begrense smitte.

Generelt oppfordrer vi til å sjekke oppdatert informasjon fra Helsedirektoratet, www.helsenorge.no eller folkehelseinstitutet www.fhi.no

Dersom du har vært på reise utenfor Norge og har planlagt en operasjon eller konsultasjon hos oss ber vi deg om å ikke komme til klinikken. Ta kontakt med helsevesenet etter gjeldende retningslinjer. Ring oss, send mail for hjelp med å flytte din oppsatte avtale.

Vi oppfordrer alle om å utsette planlagt oppfølging eller kontroll etter behandling dersom det ikke er absolutt nødvendig.

Vi innfører adgangskontroll på sykehuset for å ivareta smittevern for pasienter og ansatte. Bare pasienter som trenger følge kan ha med pårørende inn på sykehuset. Vi ønsker å begrense opphold i vårt venterom og ber deg møte nøyaktig til oppsatt time og evt vente i bil utenfor til det er din tur.

Ta vare på deg selv og dine nærmeste i tiden som kommer og følg myndighetenes retningslinjer for ferdsel og livsførsel. Vi står sammen i denne felles dugnaden!

Tungebånd Ofte stilte spørsmål

Spørsmål: Hvordan kan jeg vite at tungebåndet er stramt?
Svar: Du kan starte med å oppsøke helsepersonell. Mange leger, kiropraktorer, logopeder og jordmødre har kompetanse til å vurdere om du trenger en undersøkelse hos kirurger hos oss.
I  linken under vil du finne eksempler på ulike typer stramt tungebånd.
https://www.lebahn.dk/stramt-tungebaand/

Les mer

Brystforstørrelse med silikon i trygge omgivelser

Vi er spesialister på silikon!

Les mer

Ja, man kan få behandling for heshet av talestemme

Plages du av hes stemme uten å vite hvorfor? Er du idrettsutøver med dette problemet?

Les mer

Føler du at du fortsatt ser gravid ut etter svangerskap?

De fleste av oss drømmer om en sterk kjernemuskulatur og en synlig "six-pack" på magen.

Les mer

Har barnet ditt stramt tungebånd?

Noen få barn blir født med kort tungebånd, og omtrent halvparten av disse får problemer med ammingen.

Les mer

Er kona lei av hormonell prevensjon?

Sterilisering er en av det sikreste formene for prevensjon. Gjennom en liten operasjon hindres befruktning, og dermed evnen til å få barn.

Les mer

Plastikkirurg Dr. Rosenberg forvandler neser med kirurgisk presisjon

Har du tenkt lenge på å kontakte plastikkirurg for hjelp?

Les mer

Kosmetisk behandling rett etter jobb?

Nå har du endelig mulighet å komme for kosmetiske behandlinger hver onsdag ettermiddag hos Kosmetisk sykepleier Elin Bratseth.

Les mer

Botox mot aldringstegn

Vi blir eldre uansett om vi vil eller ei og eldre blir også huden vår. Vi ønsker å se ung og frisk ut og oppfattes som lykkelige mennesker.

Les mer