En av ti norske kvinner har utført plastisk kirurgi

I en reprasentativ undersøkelse utført av IPSOS MMI kommer det frem at en av ti norske kvinner har utført en form for plastisk kirurgi. Geografisk plassering, inntekt og utdannelse ser ut til å ha ingen betydning. Aldersgruppen 40-59 er dem som benytter seg mest av denne type behandlinger, men om du selv vurderer en behandling er du langt ifra alene, spesielt rundt juletider. Man ser en økende trend i behandlinger når folk generelt har tid til overs, på bakgrunn av dette tilbyr vi i Privathospitalet/Fana medisinske senter gratis konsultasjon ut året innen plastisk kirurgi. Les mer: http://www.side2.no/helse/--plastisk-kirurgi-er-ikke-et-overklassefenomen/8523887.html

I tillegg er det mange menn som ønsker å utføre vasektomi(sterilisering) i julen, vår urolog Yngve Nygård er spesialist på dette og har utført flere hundre vasektomi behandlinger. Se: www.skjerpings.no eller https://www.fanamedisinske.no/behandlinger/urologi/sterilisering-av-menn for å lese mer.

Brystforstørrelse med silikon i trygge omgivelser

Vi er spesialister på silikon!

Les mer

Ja, man kan få behandling for heshet av talestemme

Plages du av hes stemme uten å vite hvorfor? Er du idrettsutøver med dette problemet?

Les mer

Føler du at du fortsatt ser gravid ut etter svangerskap?

De fleste av oss drømmer om en sterk kjernemuskulatur og en synlig "six-pack" på magen.

Les mer

Har barnet ditt stramt tungebånd?

Noen få barn blir født med kort tungebånd, og omtrent halvparten av disse får problemer med ammingen.

Les mer

Er kona lei av hormonell prevensjon?

Sterilisering er en av det sikreste formene for prevensjon. Gjennom en liten operasjon hindres befruktning, og dermed evnen til å få barn.

Les mer

Plastikkirurg Dr. Rosenberg forvandler neser med kirurgisk presisjon

Har du tenkt lenge på å kontakte plastikkirurg for hjelp?

Les mer

Kosmetisk behandling rett etter jobb?

Nå har du endelig mulighet å komme for kosmetiske behandlinger hver onsdag ettermiddag hos Kosmetisk sykepleier Elin Bratseth.

Les mer

Botox mot aldringstegn

Vi blir eldre uansett om vi vil eller ei og eldre blir også huden vår. Vi ønsker å se ung og frisk ut og oppfattes som lykkelige mennesker.

Les mer

Brystet er et symbol på vår kvinnelighet

Kvinnens byste har siden vår opprinnelse vært et symbol på vår kvinnelighet og vår fruktbarhet. Kvinner har i all tid ønsket å føle seg vakker og vise sin kvinnelighet til omgivelsene.

Les mer