top of page

Biostimulatorer - Exosomer

FANA exosomer biomoderatorer .jpg

Exosomer - Biostimulatorer

Exo-Skin fra INNO Aesthetics er en avansert hudpleiebehandling basert på den nyeste forskningen innen exosomteknologi. 


Exosomer representerer en spennende utvikling innen hudpleie og medisinsk behandling, og vi kan nå som eneste klinikk i Bergen tilby Exo-Skin fra INNO Aesthetics til våre pasienter. 

Hva er exosomer? 

Exosomer er små, membranbundne vesikler som utskilles av celler og fungerer som budbringere mellom cellene i kroppen. Disse nanovesiklene inneholder proteiner, lipider, RNA og andre biomolekyler som kan påvirke mottakercellenes oppførsel og funksjon. Exosomer spiller en viktig rolle i cellekommunikasjon og regulerer en rekke fysiologiske prosesser.

Hvordan Fungerer Exosomer i Hudpleie? 

 

I hudpleiebehandling brukes exosomer for å forbedre hudens helse og utseende ved å stimulere regenerasjon og reparasjon på cellenivå. Når exosomer påføres huden, leverer de viktige biomolekyler som fremmer kollagenproduksjon, reduserer inflammasjon og forbedrer hudens elastisitet og tekstur. Dette resulterer i en revitalisert og forynget hud som ser yngre og sunnere ut.

Bruk av Exosomer i Medisinske og Kosmetiske Behandlinger på Privathospitalet Fana Medisinske Senter

Exosomer i hudpleiebehandlinger

  1.  Hudfornyelse: Behandlingen kan forbedre hudens tekstur og tone ved å fremme cellefornyelse og reparasjon av skadede hudceller.
  2. Reduksjon av Pigmentering: Exosomer kan bidra til å jevne ut hudtonen og redusere hyperpigmentering ved å modulere melanocytaktivitet.
  3. Anti-Ageing: Exosomer kan bidra til å redusere fine linjer og rynker ved å fremme kollagen- og elastinproduksjon, noe som gir en strammere og glattere hud.

Exosomer for rekonvalesens etter medisinske behandlinger

Etter kirurgiske inngrep: Etter kosmetiske inngrep som laserbehandlinger, kjemiske peelinger eller kirurgiske prosedyrer, kan exosomer hjelpe til slik at sårene gror raskere og ved å redusere rødhet, hevelse og ubehag.

  1. Sårleging: Exosomer kan fremskynde leging av sår og arr ved å stimulere vevsregenerasjon og redusere betennelse og hevelse.

Exo-Skin fra INNO Aesthetics 

Exo-Skin er et banebrytende produkt som utnytter exosomteknologi for å levere disse fordelene direkte til huden. Dette produktet er utviklet for å være effektivt og trygt, og er designet for å dekke behovene til både medisinske og kosmetiske behandlinger.

exosomer fra inno aesthetics .jpg
bottom of page