Informasjon om inngrepet

Silikonpupper

Overlege Bjørn E. Rosenberg har svært lang erfaring fra kosmetisk kirurgisk virksomhet både fra Norge og fra store internasjonale klinikker. Teknikkene som benyttes er ”State of the art” - det er samme teknikk som benyttes på de beste klinikker i utlandet. Fana Medisinske Senter har drevet med kosmetisk kirurgi i snart 20 år og alle som jobber her er erfarne eksperter innen sitt fagfelt.

Be om konsultasjon angående Brystforstørring

Naturlig sluttresultat

Brystprotesene kan legges inn opp på eller under den store brystmuskelen (musculus pectoralis major). Begge metoder har sine fordeler og ulemper. Ofte anbefales at man legger protesen under brystmuskelen gjennom et snitt i brystfolden. Det gir mindre sannsynlighet for kapseldannelse rundt protesen sammenlignet med andre teknikker. Det gir også et mykere, mer naturligere utseende og en mindre synlig protesekant. Sluttresultatet vil se mest mulig naturlig ut.

Runde proteser for kløft og volum

Ønsker du yppigere bryst med mer kløft og volum i øvre del av brystet bør du velge runde silikonproteser. Mange ønsker seg et rundere bryst, og runde proteser trenger absolutt ikke gi et kunstig utseende om det ikke er det du er på jakt etter. Resultatet avhenger av størrelse, om protesen legges over eller under muskel osv. Vi har selvsagt et stort utvalg av både runde og dråpeformede proteser på lager.

Noe midt i mellom

Fana Medisinske Senter tilbyr brystforstørrelse med proteser fra produsenten Motiva. Disse protesene er runde, men har også noen av egenskapene til en dråpeformet protese. Det betyr at du former seg noe når man står og en såkalt hybridprotese.

Skjult arr

Normalt legger kirurgene snittet i folden under brystet. Dette gir god tilgang og kontroll ved innleggelse av protesen, og arret skjules optimalt. Hudsnittet er som regel 3 til 4,5 cm langt. Protesene kan også legges inn via brystvorten.