Brystforstørrelse

Silikonpupper

Vurderer du en brystforstørrelse med proteser?

En brystforstørrelse med proteser gjøres for å øke størrelsen og forandre formen på brystene. Operasjonen kan gi deg tilbake brystene du hadde tidligere eller hjelpe deg til å få den kvinnelige figuren du ønsker. Her finner du informasjon om brystforstørrelse slik at du selv kan vurdere hva som er riktig for deg.

Be om konsultasjon angående Brystforstørrelse

 

Silikonbryst/silikonproteser/brystproteser

Brystforstørrelse silikonpupper brystførstørring
Å la seg operere er et stort skritt å ta. Det er viktig at resultatet blir så bra som mulig og at det ikke blir komplikasjoner. Fana Medisinske Senter har lang erfaring med estetisk kirurgi og bruker kun de protesene som har vist de beste resultatene i medisinske studier.
Plastikkirurg Bjørn Rosenberg vil under konsultasjonen vise deg bilder av ulike former for silikonimplantater og du vil få prøve på den aktuelle brystprotesen. Vi er opptatt av at du som pasient bestemmer form og størrelse på protesen, men dr Rosenberg vil gi deg gode råd underveis og vil komme med sine medisinske vurderinger. Sammen vil dere finne rett brystprotese for deg. Vi vet av erfaring at våre pasienter blir mest fornøyd med resultatet dersom de er med og bestemme form og størrelse på protesen selv!

Brystforstørring steg for steg

Her finner du informasjon om hvordan du forbereder deg før brystoperasjonen og hva som skjer på selve operasjonsdagen. Les mer om brystoperasjonen her.

Hvilken type brystproteser bruker dere?

 

Fana Medisinske Senter benytter bare brystproteser (silikonproteser) av høyeste kvalitet. Vi tilbyr selvsagt både runde og anatomiske (dråpeformede) brystimplantater. Sammen med deg tilpasser vår plastikkirurg protesene til dine bryst slik at størrelse og form blir som du ønsker. 

Vi benytter proteser fra Motiva og Mentor og tilbyr operasjon med Motiva Minimal-Scar teknikk

For mange er det av betydning at arret etter operasjon er så lite som mulig. Vi kan tilby operasjon med Motiva Minimal Scar teknikk. Her bruker vi spesielle instrumenter og teknikker slik at arr-lengden kan bli 3 cm og mindre (litt avhengig av størrelsen på silikonprotesen)

 

Oppfølging etter brystforstørring

Her er informasjon om hva som skjer etter, hvor lenge du må være hjemme og hvor lenge du må vente med å trene. Les mer om tiden etter brystoperasjonen her.

Komplikasjoner

Uansett hvor dyktig plastikkirurgen er og hvor riktig operasjonen utføres, kan komplikasjoner forekomme. Her finner du informasjon om mulige komplikasjoner. Les mer om mulige komplikasjoner her.

Priser på brystforstørring

Prisen for operasjonen avhenger av ditt utgangspunkt, hvilke proteser du ønsker og hvilken teknikk som velges.

Fakta om brystforstørring

Her finner du nyttig informasjon om brystforstørring med silikonproteser, informasjon om brystproteser og ulike kirurgiske metoder.

Informasjon om Moderne brystkirurgi

Vår plastikkirurg dr Rosenberg har lang erfaring innen kosmetisk plastikkirurgi både i Norge og fra internasjonale klinikker. Metodene vi benytter betraktes som ”state of the art” i verdenssammenheng når det gjelder moderne brystkirurgi. Det betyr at du får et resultat som er naturlig og som varer lenge.

Hvem kan gjøre brystforstørrelse?

Alle friske, fullt utviklede voksne kvinner som ikke er allergiske for bedøvelsesmidler, kan få operert inn brystproteser (silikonpupper).

Brystproteser

 

Bytte brystproteser

Trenger man å bytte brystprotesene?

Protesene vi benytter har livstidsgaranti og skal vare. Ettersom man blir eldre vil også brystene forandre seg, og det kan bli behov for å ta protesene ut eller bytte til en annen størrelse eller form.

Amming med brystproteser

Kan man amme med brystproteser?

Klinisk forskning viser at det for de aller fleste er mulig å amme uten problemer for mor eller barn også etter innleggelse av proteser. All kirurgi medfører imidlertid en risiko for endringer slik at det ikke kan gis garantier.

Garanti

Hva hvis jeg ikke blir fornøyd?

For oss er det helt avgjørende at våre pasienter blir svært godt fornøyd. Vi har derfor valgt å tilby garantiordninger som er blant markedets beste.