Plastisk kirurgi

Plastisk kirurgi med omsorg, service og kvalitet.

Våre kirurger er erfarne spesialister i plastisk kirurgi og er svært engasjerte innen faget. Vi har et svært godt renomè og er stolte av våre resultater. Våre kirurger benytter de nyeste og mest avanserte kirurgiske teknikker for å sikre våre pasienter best mulig resultat.

Vi har helt moderne operasjonsstuer og høyt kvalifisert personell, og vi føler oss trygge på å kunne gi våre pasienter optimal behandling. Vi er opptatt av at våre resultater skal være naturlige, estetisk pene og holdbare.

De fleste inngrep utføres i narkose, hvilket gir plastikkirurgen optimale arbeidsforhold og deg en behagelig, trygg og smertefri opplevelse.

 

Plastisk kirurgi

Ventetid

Privathospitalet Fana Medisinske Senter AS har kort ventetid både på konsultasjon og operasjon. Vanligvis finner vi en time til deg i løpet av en til to uker. Dette gjelder både konsultasjon og operasjon. Det er ingen ventetid for operasjoner som kan utføres med lokalbedøvelse eller for injeksjoner. Dersom du har er en dato som passer spesielt godt for deg forsøker vi å tilpasse oss så godt det lar seg gjøre.

For kosmetisk Plastisk kirurgi er det ikke nødvendig med henvisning fra lege for vurderingstime.

Personlig behandling og oppfølging

Vi anbefaler deg som vurderer plastisk kirurgi om å tenke nøye gjennom hva det innebærer før du tar din endelige avgjørelse. Vent med operasjonen dersom du er i tvil. Les gjerne intervju med Dr Rosenberg i Bergens Tidende.

Dr Rosenbergs filosofi er å forsøke å få deg til å se ut slik du føler deg. Det handler om å foredle den du er, ikke å bli en yngre versjon av seg selv. 

Ved plastikkirurgi hos oss vil du alltid få en konsultasjon hos den kirurgen som eventuelt skal operere deg. Dette er en selvfølge hos oss og en trygghet for deg som pasient.

Vi vil gjør vårt ytterste for at du skal bli fornøyd med resultatet, men det er viktig å ha realistiske forventninger, derfor er vi opptatt av en grundig konsultasjon hvor du får konkrete svar på spørsmål som gjelder det aktuelle inngrepet.

En konsultasjon med en erfaren plastikkirurg vil kunne klargjøre om forventningene dine er realistiske i forhold til det vi kan tilby. Vær klar over at ingen klinikker eller plastikkirurger kan garantere det resultatet du drømmer om.

Det handler ikke om glamour

Vi som arbeider ved Fana Medisinske Senter er svært opptatt av å gi deg resultater som føles og ses naturlig. Det ideelle er det ikke-opererte uttrykket. Dette gjelder uansett om du ønsker å gjøre større eller mindre endringer. Vi vet at et naturlig resultat gjør deg mest fornøyd over tid.

Aldersgrense

Vi vurderer ikke pasienter til kosmetisk kirurgi som er under 18 år. Det eneste unntaket er operasjoner for utstående ører, som kan utføres på barn med foreldrenes samtykke. I tillegg kan det gjøres unntak for problemer som gir fysiske plager slik som tunge bryst, arr etc, etter nøye utredning og dersom foresatte er enige.

Det finnes ingen øvre aldersgrense for kosmetisk behandling eller Plastisk kirurgi. Stadig flere modne kvinner og menn kommer til oss for behandling.

Full diskresjon

Ved Plastisk kirurgi og kosmetiske operasjoner foretas et kirurgisk inngrep med den hensikt å forbedre utseende. Vi respekterer dine valg og behandler alle som tar kontakt seriøst og lover deg full diskresjon.

Vi tilbyr: