Permanent fjerning av tatovering

FOTONA QX MAX  markedets mest avanserte Q-Switched laser og fjerner alle typer farge tatoveringer

Fotona QX Max er bygget for å yte maksimalt, en unik innovasjon som gjør behandlingene mer effektiv og tryggere enn noen andre lasere på markedet. Resultatene ved behandling med Fotona Qx Max er så imponerende at det ledende laseraktøren LUMINIS har valgt å markedsføre Fotona i USA i stedet for å utvikle sitt eget system.

Hvilke farger kan behandles?

Fotona Qx Max har 4 bølgelengder (1064nm, 650nm, 585nm og 532nm). Dette gjør det mulig å fjerne tatoveringer med alle farger, på en effektiv og skånsom måte. Vi behandler både profesjonelle, amatør, medisinske og traumatiske tatoveringer.

Hvor mange behandlinger trenger du?  

Det er vanskelig på forhånd å angi eksakt hvor mange behandlinger som kreves for å fjerne en tatovering. Erfaringsmessig er tatoveringer tatt av amatører de som løses opp lettest, ca 4 behandlinger. Tatoveringer tatt hos profesjonelle eller tatovering med flere farger krever flere behandlinger.

  

Før - etter 5 laser behandlinger

 Hvor ofte kan du ta behandling?

Det er ønskelig at du venter 6-8 uker etter første behandling til neste behandling. Kroppen må ha tid til å drenere bort de knuste pigmentene fra tatoveringen, erfaringsmessig ser vi at dette tar 6-8uker. Når vi ser at ca 80 % av tatoveringen er borte kan du gjerne vente 6-12 måneder, pga pigmentene i tatoveringen er så ødelagte av laserbehandlingen at tatoveringen kan forsvinner mer eller mindre av seg selv.


Er det vondt å fjerne en tatovering?

Å fjerne en tatovering kan sammenlignes med å ta en tatovering, men tidsmessig går det raskere å fjerne den. Etter behandlingen vil du være hoven, rød og enkelte kan få blåmerker. Vi anbefaler derfor at du sitter 5-10 minutter for å ise ned det behandlede området.


Kan en få arr av behandlingen?

Normalt får en ikke arr av å fjerne en tatovering, men enkelte kan ha arr under tatoveringen, som har oppstått når tatoveringen ble tatt. Noen ganger kan huden bli litt lysere og noen ganger litt mørkere. Har du mørk hud (indisk, afrikansk) er det vanlig at huden blir mørkere i begynnelsen. Enkelte kan utvikle små sår og irritasjon i det behandlede området. Lar du dette få tilhele normalt uten å plukke på det blir det ingen arr.

Hva er viktig før behandling?

Du må ikke har oppholdt deg i solen med det behandlede området 4 uker før behandling. Om du får sår av behandlingen må du ikke sole området før dette er tilhelt, det tar gjerne 2-3 uker.