Øyelokkoperasjon og fjerning av poser under øynene

Ved en øyelokkoperasjon fjernes overflødig hud og fettvev på øvre- eller nedre øyelokk. Dette resulterer i at poser eller tunge øyelokk blir borte. Hos yngre pasienter med poser under øynene kan det være nok å fjerne kun fettvev.

Be om konsultasjon angående Øyelokk

{#HÃ¥rfjerning}

 

Skånsomt inngrep

Har du problemer med både øvre og nedre øyelokk kan begge deler opereres samtidig. Operasjon av øyelokk er et skånsomt inngrep med svært gode resultater. Kort tid etter operasjonen vil operasjonsarrene være nærmest usynlige, og du vil få et naturlig og undommelig utseende rundt øynene.

Ferdig operert på en time

Operasjonen utføres dagkirurgisk, dvs at du drar hjem samme dag du blir operert. Øyelokkoperasjonen utføres med lokalbedøvelse, eventuelt med et tillegg av beroligende medisiner. Inngrepet gjør ikke vondt og tar litt over en time. Du vil være på Fana Medisinske Senter totalt 2-3 timer i forbindelse med operasjonen.

Spesialist i ansiktskirurgi

Dr. Øyvind Borch Bugge er en av få leger i Norge som er spesialist i ansiktskirurgi. Som spesialist i plastisk kirurgi har han spisskompetanse innen kosmetisk ansiktskirurgi. Overlege Bjørn E. Rosenberg har også lang erfaring i operasjoner av særlig øvre øyelokk.

Priser

Prisen for operasjonen avhenger av utgangspunktet og hvilken teknikk som velges. Den dekker alle kostnader relatert til operasjonen, inkludert oppfølging etterpå. Husk at selv om pris, service og operasjonsmetode er viktig, er det erfaringen til kirurgen som er det viktigste! Våre kirurger er kjent for sine meget gode kirurgiske resultater.

Be om konsultasjon angående øyelokksoperasjon

Konsultasjon hos kosmetisk kirurg / plastikkirurg

200

Øvre øyelokk

fra 10.000

Nedre øyelokk

fra 10.000

Øvre og nedre øyelokk

fra 18.000

Øyebrynsløft

fra 10.000